My Love, My Child, My Way
  < főoldal
Vimeo
 
   

CSALÁDI- ÉS GYERMEK FOTÓZÁS ÉS FILM

                   Családi portrék másként                   Csomagok

 
 
 

 

Család-, gyermek-, baba-, 'LIVE'-fotózás

 
   

Gyermeked első foga kibújik.
Vagy belövi élete első gólját.
Vagy már egyedül bringázik.

Mások számára jelentéktelen részletek, de Számotokra akkor, ott a legfontosabb!

A MyWayFilm Nemzetközi Cinematográfus Stúdió Család és Gyermek portréfilmjei , azaz - MY CHILD -, a cinematográfia rugalmasságát kihasználva a Mesék Főhősévé avatja Gyerkőcötöket.

A cinematográfiáról, annak lehetőségeiről, a mesefilmeket készítő Cinematográfus -ról korábbi honlapomon és a portfolio oldalamon olvashattok bővebben.

Sokáig böngésztem a neten, keresve e fejemben lévő elképzeléshez hasonló film-stílusokat, hogy könnyebben megmagyarázhassam, pontosan mit is kínálok Nektek.

Faggattam külföldi kollégaimat de senki nem tudott olyan létező szolgálatásról melyhez hasonlíthatnám az áltam készített, végül Mesefilmek -nek keresztelt, új szemléletét a családi portrék -nak. A célom az, hogy olyan egyedi portékat készítsek melyek messze többet nyújtanak az otthon házilag készíthető felvételeknél. A Családok visszajelzései közül legjobban talán az illusztrálja e -Mesék- értékét, hogy egy fotózással hivatalosan foglalkozó Apuka azt mondta; - Fotókat, videókat bárki készíthet otthon, de ahhoz, hogy ilyen szerves egységbe fűzze valaki a részleteket, úgy, hogy még az is élvezze, aki amúgy "videóellenes", ahhoz már tényleg szakember kell.

Az alábbi csomagokban összegyűjtöttem néhány lehetséges ötletet amin keresztül a Csöppség aktuális évének portréja elkészíthető, de ezek csupán ízelítőül szolgálnak.

Nézzetek meg pár különböző típusú filmet a portfoliomban és kombináljatok, fantáziáljatok, legyetek Mesemondók! :)

 

CSOMAGOK

 
   

Minimage

Ahogy a neve is mutatja, egy mini imidzs filmet képzeljetek el, melynek központjában Gyermeketek áll.

A Minimage jellemzően egyetlen helyszínen forgatott (akár stúdióban, fotózással egybekötött) hangulatklip, hossza 4-8 perc közötti. Helyszín lehet játszótér, ovi, otthoni környezet, stb.

De egy szülinap, keresztelő, vagy egyéb családi esemény is gyönyörű lehetőségeket kínál.

Ez a legnagyobb népszerűségnek örvendő csomag. Akár saját részre, akár ajándékként Barátoknak, Rokonoknak.

 

MiniMyWay

komolyabb lélegzetvételű, több helyszínen forgatott igazi Emlékkönyv arról, hogy milyen is volt Gyermeketek az adott évben. Ebben a csomagban kombinálható az összes többi csomag eleme; beszélgetések, üzenetek, családi ünnepek, régi arhív felvételek az új felvételekbe illesztése, stb.

 

Üzenet a jövőbe

azaz másnéven időkapszulát készíthetsz jövőbeli Gyermekednek, mondjuk a 18. szülinapjára.

Aktuális élményeidet, emlékeidet még frissen, átéléssel tudod elmesélni és megörökíteni, szemtől szembe üzenve, Neki..

Évek múltán csak fakó emlékek lesznek ezek, melyekről csak tényszerűen, de már pontos érzelmek nélkül tudnál csak mesélni, viszont az időkapszulát megnyitva, azok az apró részletek is beugranak, amiket már elfelejtettnek hittél.

Nem utolsó szempont, hogy a felvétel során, mint egy mellékesen Ti is megörökítődtök.

Aktuális emlékeitek mesélése közben saját arhív felvételeitek, esetleg fotóitok felhasználásával illusztrálom az elmondottakat. Így olyan momentumok is belekerülnek az idő-, filmkapszulába, melyeknél nem tudtam vagy nem tudnék jelen lenni, hogy felvételt készítsek, viszont a Ti saját felvételeitek/fotóitok újra digitalizálása és csokorba fogása révén tökéletesen precíz emlékcsomagot kreálhatunk.

S ez, majd a távoli jövőből visszatekintve tényleg olyan lesz, mintha egy időkapszulát kaptatok volna a múltból...

 

Blogfilm

ez akkor megfelelő választás, ha sok apró, rövid, de rendszeres, előre tervezhető felvételt szeretnétek a Kisemberről.

Pl. szeretnétek nyomon követni fejlődését az edzéseken, vagy az oviban amikor nem lehettek Vele de érdekelne, hogy mi minden történik ott...

Vagy egy hosszabb ciklusban egy-egy rövid felvétel készül és a ciklus végén áll össze a sok rövid anyag egy nagy egésszé. S így pl. öt percben lepereg előttetek Csöpségetek aktuális évének fontosabb állomásai és láthatjátok mennyit nőtt, mennyit fejlődött vagy mennyit okosodott abban az évben/ciklusban.

 

A legfigyelmesebb ajándék melyet Szeretteiteknek adhattok!